Wacken Winter Nights, un sat de poveste… medievală

Dacă vara pajiştea de lângă sătucul din nordul Germaniei este rezervată sonorităţilor heavy metal, iarna organizatorii vă invită la un festival medieval. Şi zona se schimbă, de data aceasta la est de Wacken fiind amenajat spaţiul dedicat evenimentelor. Iar cine vrea să participe la reuniunea din 10-12 februarie 2017 trebuie să se grăbească: primul lot de 500 de bilete, la preţul special de 66,66 euro, deja s-a epuizat.

„Pătrundeţi în lumi tematice diverse şi porniţi într-o călătorie prin lumi fermecate. Bucuraţi-vă de experienţe unice la căldura focului”, scrie pe pagina oficială a festivalului, acolo unde sunt anunţaţi şi primii headlineri care vor urca pe scena din Palatul de Gheaţă: Subway to Sally, Saltatio Mortis, Tanzwut, Russkaja etc.

În jurul Eispalast va fi construit un sat istoric, din care vor face parte Old Village Church sau Theatre of Grace, iar păduricea va fi la rându-i populată de făpturi de basm: povestitori, vrăjitori, muzicanţi. În pauzele dintre concerte, vizitatorii vor putea privi peste umărul meşteşugarilor care vor lucra în cadrul diverselor workshop-uri. Creaţiile artizanilor vor putea fi cumpărate de la standuri, la fel ca şi delicatesele cu iz medieval.

Doar pentru copiii mai mici de 12 ani intrarea este gratuită, restul trebuind să achite preţul biletului, de 69 de euro bucata, cu toate taxele incluse. Tichetele se vând exclusiv online, prin intermediul firmei partenere, Metaltix.com. Un prim lot de abonamente, care costau 66,66 euro şi includeau în preţ un tricou ediţie limitată, a fost epuizat la doar 12 ore de la punerea în vânzare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.