Andre Rieu a făcut 13 români fericiţi

Bilete la concerte, suveniruri, CD-uri şi DVD-uri în ediţie limitată sau cu autograf, toate au fost incluse pe lista premiilor-surpriză din calendarul de Advent al lui Andre Rieu.

Cine a acceptat invitaţia la o plimbare virtuală prin castelul celebrului violonist în căutarea steluţei cu numărul zilei aferente s-a putut delecta cu animaţiile din diversele încăperi, dar şi cu surprize muzicale şi filmuleţe inedite, intrând în plus şi în cursa pentru o amintire de la îndrăgitul muzician.

Printre câştigători s-au numărat admiratori din 61 de ţări de pe tot globul. Cei mai norocoşi au fost britanicii, care au avut 32 de reprezentanţi pe lista premiaţilor. Către Statele Unite, Australia şi Canada au mers 27, 18, respectiv 14 cadouri. Imediat după acestea a urmat România, cu 13 daruri primite, la egalitate cu Mexic şi Danemarca. Pe harta destinatarilor au apărut şi locuri unde nu te-ai aştepta ca muzica lui Andre Rieu să aibă atâta popularitate, precum Bahrain, Gabon, Honduras, Sri Lanka, unde a ajuns câte un dar de la renumitul artist.

Cele mai consistente premii s-au tras la sorţi la 9 şi 13 decembrie. Primul dintre acestea constă într-un pachet ce include cazare, cină şi bineînţeles bilete premium la un concert în Maastricht. Cel de-al doilea oferă o experienţă similară în Viena. Un fan din Portugalia a primit premiul cel mare, acordat pe 25 decembrie unuia dintre participanţii din întreaga perioadă: o excursie VIP la unul dintre recitalurile artistului din Olanda.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s