Johan Edlund lucrează la un nou album Tiamat

La mai mult de un an de la anunţul retragerii sale din Tiamat, invocând probleme de sănătate, Johan Edlund a anunţat pe pagina de Facebook a trupei că revine alături de colegii săi şi, mai mult, că lucrează la un nou album.

Solistul a explicat îndelungata sa absenţă printr-un nefericit eveniment din familie. Decesul tatălui său, de care era foarte apropiat, l-a afectat în aşa măsură încât a avut el însuşi nevoie de ajutorul medicilor: „Inima mi s-a oprit de şase ori anul trecut… Am trecut prin toate adâncurile iadului, n-aţi vrea să ştiţi…”

Tot ceea ce contează, a mai spus liderul formaţiei suedeze, este că, dincolo de toate acestea, prietenii adevăraţi nu l-au părăsit niciodată. Iar în această categorie include şi fanii care nu au încetat să posteze mesaje de încurajare: „Îmi doresc ca voi, dragi prieteni, să ne ajutaţi să răspândim Cuvântul, care este Tiamat. Da, ne-am întors, şi da, lucrăm la un nou album”, a mai anunţat muzicianul.

În stilul său caracteristic, Johan Edlund a încheiat: „Descărcaţi-ne albumele gratis, dar sunteţi oricând bineveniţi la concertele noastre. Dacă ne respectaţi, vom fi mereu acolo pentru voi! Mi-e dor de toţi”. Iar fanii i-au arătat susţinerea împărtăşindu-i din propriile lor experienţe, unii destăinuindu-i că şi-au găsit alinarea în momentele dificile în muzica Tiamat.

Impresionat până la lacrimi, după propria mărturisire, artistul a revenit cu un mesaj după câteva ore: „Cuvintele voastre înseamnă mult pentru mine. Cât vă ador, bunii mei prieteni! Vă mulţumesc foarte mult! Vă îmbrăţişez şi vă urez sănătate”, a mai scris Johan Edlund.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s