O îmbrăţişare-surpriză din partea lui Mikael Stanne (Dark Tranquillity)

De obicei primesc autograful şi îmbrăţişarea aferentă după realizarea unui interviu. Cu Mikael Stanne însă s-a întâmplat exact invers.

Ne aflam la Metalshow.lv, un eveniment care a avut loc în „sălbatica Letonie”, după cum au definit-o prietenii noştri care ne-au servit drept ghizi, pe un platou făcut parcă pentru astfel de evenimente. Spaţiul avea de toate: locuri de campare, pădure, un lac şi toate cele necesare desfăşurării unui festival de succes. Dark Tranquillity urma să închidă fest-ul de la Blome. Supralicitate la maximum, după ce au răsunat trei zile la rând de dimineaţa până seara, boxele au cedat, iar organizatorii s-au chinuit mai bine de o oră, poate chiar două, să remedieze problema. Nimeni însă nu s-a dus la culcare.

Cum platoul se afla la câteva ore depărtare de capitala Riga, dar chiar şi la o bună distanţă de cea mai apropiată localitate, era imposibil de adus o instalaţie nouă. Tot ce s-a putut face a fost ca headlinerii să evolueze mono. Însă chiar şi aşa, membrii Dark Tranquillity au început să cânte mult după ora programată şi totodată mult după miezul nopţii, cam pe la două dimineaţa. Însă show-ul a fost atât de intens încât sonorizarea nici nu a mai contat. Spectatorii i-au primit cu atâta frenezie încât i-au făcut pe artişti să evolueze ca şi cum ar fi fost cel mai important concert susţinut vreodată.

Pentru a compensa lunga aşteptare, dar şi pentru a mulţumi publicului entuziast, solistul a venit în timpul show-ului chiar lângă gardul de protecţie, acolo unde, ca spectator, mă instalez întotdeauna în primul rând. Probabil din cauză că eram singura persoană care purta un tricou pe care scria mare „Sweden”, deasupra unei inimioare galben-albastre, m-am ales cu o îmbrăţişare nesperată din partea lui Mikael Stanne, care a sărit de pe scenă şi s-a îndreptat glonţ spre locul în care mă aflam. Totul s-a întâmplat atât de repede încât nici măcar camera foto nici n-a mai apucat să declanşeze blitzul. Astfel, în timp ce cânta, artistul mi-a oferit o fierbinte (la propriu) îmbrăţişare. Să mai zică cineva că suedezii sunt reci!

Am mai purtat tricoul norocos şi cu alte ocazii, iar atunci Mikael Stanne a remarcat zâmbind: „Aţi fost la shopping în Suedia, nu-i aşa?”. Nu am ratat nici concertele Dark Tranquillity din România. În Silver Church am vorbit chiar înainte de concert, iar la Sibiu, de asemenea, am purtat o lungă şi interesantă discuţie cu Mikael Stanne şi Niklas Sundin despre cei 20 de ani de excelenţă Dark Tranquillity.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.