Bucharest Music Film Festival: La Ora de Dans s-a valsat pe jazz, pop şi metal

Elevii Academiei de Dans Mihai Petre au fost selectaţi pentru a susţine Ora de Dans, care a deschis programul BMFF în zilele de weekend. Tinerii pregătiţi de Mihai şi Elwira Petre şi-au prezentat numerele proprii, dar au invitat şi doritori din public pentru a exersa alături de ei pe scenă.

Deşi piesele clasice nu au lipsit din fundalul sonor, predominante au fost acordurile moderne. Hituri pop, dar şi cunoscute bucăţi de jazz au acompaniat mişcările graţioase ale celor trei fete şi ale partenerilor lor. Balada rock „Nothing Else Matters” a trupei Metallica şi-a găsit un binemeritat loc între melodiile alese pentru demonstraţii.

Ora de Dans şi-a onorat numele nu numai datorită duratei programului, dar şi prin faptul că tinerii au devenit la rândul lor profesori pentru dansatorii de ocazie, de toate vârstele, aleşi din public. Iar spiritul şi magia dansului au rămas pe scenă după fiecare reprezentaţie: locul elevilor de la Academia amintită era luat de o mulţime de copii, care încercau să imite mişcările profesioniştilor în timpul recitalurilor de muzică clasică de la Bucharest Music Film Festival.

Această prezentare necesită JavaScript.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s