Retrospectiva anului 2013 – Isabella Santacroce, muzica rock şi cea clasică, în top

Foto: Monica Silva

În 2013, subiectul cel mai accesat pe Jurnal de Media şi Cultură l-a constituit interviul cu scriitoarea italiană Isabella Santacroce. Versiunea în limba română s-a situat pe primul loc, în timp ce traducerea în italiană a ocupat locul al treilea în top. Între ele s-a intercalat reportajul despre Bucharest Music Film Fest, un eveniment cultural organizat de ARCUB în Piaţa George Enescu. Cronica primelor trei zile s-a situat aşadar pe locul 2.

Tiamat a cântat pentru a treia oară în România, de data aceasta la B’Estfest. Fotografiile realizate cu acest prilej au stârnit interesul admiratorilor celebrei trupe suedeze, ducând fotoreportajul pe locul 4. Poziţia a cincea a fost ocupată de interviul cu deputatul Remus Cernea, care a participat în calitate de spectator la concertul susţinut de Finntroll, Tyr şi Skalmold în Silver Church din Bucureşti.

În top 10 au mai intrat concertul folk organizat în memoria lui Florian Pittiş (locul 6), cronica de la festivalul November to Dismember (locul 7), evenimentul in honorem Andrei Oişteanu prilejuit de cea de-a 65-a aniversare a antropologului (locul 8), recitalul trupei Infected Rain (Republica Moldova) de 1 decembrie (locul 9) şi cel al renumitei formaţii suedeze Hypocrisy, care a cântat în premieră în România, la Arenele Romane din Bucureşti (locul 10).

O sinteză a vizualizărilor, într-o versiune grafică atractivă realizată de wordpress.com, pe linkul de mai jos:

A San Francisco cable car holds 60 people. This blog was viewed about 2,900 times in 2013. If it were a cable car, it would take about 48 trips to carry that many people.

Click here to see the complete report.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s