Altar a adus “Rapsodia Românească” în Fabrica (Fotogalerie)

Andy Ghost, Teo Peter Jr., Damian şi Levi au pornit din nou la drum, de data aceasta sub semnul “Rapsodiei Româneşti”. Turneul naţional a început vineri, la Piteşti, iar a doua zi a continuat în Capitală.

Cum evenimentul din clubul bucureştean Fabrica a fost şi aşa programat la o oră destul de târzie, cei de la Altar au insistat pentru ca show-urile să înceapă nemţeşte. “La fără patru secunde, tobarul să dea semnalul din beţe”, i-a avertizat Damian, mai în glumă, mai în serios, pe braşovenii de la Co@13. Iar aceştia s-au conformat.

Vocalul Ciprian Aurelian Georgescu a reformat grupul Obsesia, într-o nouă componenţă. Obsy îi are alături, de data aceasta, pe Carol Alexandru Magyari, Bogdan Cristea şi Adrian Ianovici, cei care, din 2012, evoluează sub titulatura Co@13. Numele formaţiei a fost deseori strigat din public, în varianta interzisă minorilor. Setlistul a fost mai degrabă eterogen din punct de vedere al stilului: „Prins în tub”, „Nu sunt nebun”, „Zboară porcu’”, „Rupe-i fâşu’”, „Te urăsc”, dar şi o adaptare metal a cunoscutei „Mărie şi Mărioară”. Pentru final, au păstrat piesa care dă şi numele grupului, „Băi, co@13”.

O dată cu Krepuskul, show-ul a căpătat un plus la capitolul viteză. Experienţa clujenilor s-a văzut în ceea ce priveşte tehnica şi interpretarea scenică. Pentru show-ul din Bucureşti, Ionuţ Tăutan, Andu Ancheş, Marcel Rusu şi Alex Tarocco au optat pentru „Game Over”, „As Long As You See The Sky”, „Psychotherapy”, „Awake”, „Dead Inside”, „Imprisoned Paradise” şi „Hamsters”. În ciuda problemelor medicale, tobarul şi-a făcut bine treaba, mai mult, a avut propriul solo. Dacă n-ar fi dezvăluit colegii de trupă, nimeni n-ar fi bănuit că la începutul săptămânii bateristul era „pe perfuzii”.

Altar a cântat pentru prieteni, dacă se poate spune aşa. Şi asta pentru că Andy Ghost şi colegii săi au reperat în public multe chipuri cunoscute, care vin la mai toate show-urile lor. Conceptul recitalului s-a reflectat perfect în piesele alese, concertul începând cu „La noi” şi încheindu-se cu „Rapsodia Românească”. Acestea au încadrat melodii precum „Născut învingător”, „Protest”, „Se fură”, „Necenzurat”, „Singur împotriva tuturor”, „Invasion”, „Mantra”, „Mum”, „Mr. President” şi „Atitudine”. Chemaţi îndelung la bis, cei de la Altar au interpretat „Never Back Down”, piesă ce figurează pe coloana sonoră a filmului american „The Impaler”, producţie difuzată şi în cinematografele româneşti, cu ocazia Halloween-ului.

Tot împreună cu băieţii de la Krepuskul, Altar va concerta în weekend-ul ce urmează la Iaşi (vineri) şi Bacău (sâmbătă). Turneul „Rapsodia Românească” va continua cu show-uri în Cluj (16 noiembrie), Sibiu (30 noiembrie), Braşov (6 decembrie), Oradea (13 decembrie) şi Arad (14 decembrie).

Această prezentare necesită JavaScript.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s