Nou record la Wacken: 75.000 de bilete vândute în 48 de ore!

Wacken Open Air (c) Cătălina Iancu

De nouă ani, festivalul din nordul Germaniei este sold out. Este însă pentru prima dată când cele 75.000 de bilete s-au vândut într-un timp atât de scurt: mai puţin de două zile. „E incredibil! Cu toate că mai sunt 12 luni şi încă suntem ocupaţi cu demontarea structurii recent încheiatei ediţii, pregătirile pentru anul viitor sunt în toi”, anunţă organizatorii pe site-ul oficial.

N-au trecut 48 de ore de la deschiderea sistemului de primire a comenzilor şi fanii s-au grăbit să-şi asigure prezenţa la ediţia aniversară a Wacken Open Air. Numărul de tichete comandate a fost limitat la două, însă interesul a fost atât de mare încât s-au depăşit toate recordurile. Şi aceasta deşi din lineup-ul de anul viitor au fost anunţate doar douăsprezece trupe. Arch Enemy, Kreator, King Diamond, Iced Earth, Amon Amarth sunt doar câteva formaţii de pe afişul Wacken 2014.

Dar acestora li se vor alătura, cu siguranţă, multe alte formaţii renumite. O garanţie în acest sens stau cele 24 de ediţii anterioare, plus faptul că pentru a sărbători atingerea bornei 25 a W:O:A artiştii vor pregăti show-uri speciale. Noi nume vor fi anunţate în timpul Hamburg Metal Dayz (27-29 septembrie), dar şi în timpul tradiţionalului Advent Calendar (1-24 decembrie).

Interesul rockerilor aproape că a blocat sistemul organizat în stilul tipic german: „Tichetele comandate vor fi expediate cât de curând va fi posibil. Vă rugăm să luaţi în considerare că, din cauza cererii enorme de bilete, vom avea nevoie de timp pentru a procesa toate comenzile”, mai scrie pe site-ul festivalului.

Pentru cei care încă nu au apucat să rezerve un abonament, mai e totuşi o şansă: formularele completate greşit şi neachitarea biletelor în timp util vor face ca un număr de tichete să rămână fără cumpărător şi să fie din nou scoase la vânzare.

Doritorii sunt avertizaţi să nu achiziţioneze abonamente din alte locuri în afara agenţiei Metaltix, mai ales că de la anul accesul se va face nominal. În plus, va funcţiona şi de data aceasta sistemul de ticket exchange. Ediţia aniversară cu numărul 25 se va desfăşura la Wacken, între 31 iulie şi 2 august 2014.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.