Biletele pentru Wacken Open Air 2014 vor fi personalizate

Pentru a combate specula cu abonamente, organizatorii W:O:A au decis să sporească securitatea acestora. Astfel, de anul viitor, nu se va mai putea intra la festival decât pe bază de bilet nominal.

La cererea spectatorilor, gazdele evenimentului din nordul Germaniei au luat câteva măsuri importante, „pentru a combate piaţa neagră şi escrocheriile de pe Ebay”. Aşadar, biletele nu vor mai putea fi revândute, pentru că pe fiecare dintre ele va fi tipărit numele participantului. În momentul depunerii comenzii pe site-ul www.metaltix.com, doritorii de tichete vor fi nevoiţi să completeze numele şi prenumele fiecăreia dintre persoanele pentru care se cumpără abonamentul.

Deşi revânzarea acestora este interzisă, cei care, dintr-un motiv sau altul, renunţă la participarea la festival au posibilitatea de a-şi recupera banii. Pe pagina Wacken Open Air va funcţiona şi anul acesta sistemul de schimb, care însă va fi de acum complet anonim. Astfel, vânzătorii şi cumpărătorii se vor înregistra în secţiunea aferentă, iar cererile vor fi procesate în ordinea înscrierii. În acest mod se elimină posibilitatea negocierii unui preţ al biletului. Bineînţeles, vânzătorul tichetului va trebui să facă dovada că este proprietarul de drept al acestuia. Este posibilă şi schimbarea numelui de pe bilet, contra unei taxe de 15 euro. Pentru orice alte întrebări, doritorii sunt rugaţi să trimită un e-mail la adresa personalization@wacken.com.

Şi sistemul pachetelor speciale a fost schimbat: cum aşa-numitele „bilete de Crăciun” (în număr de 10.000) se achiziţionează de ani buni încă din august, epuizându-se în mai puţin de o oră de la punerea în vânzare, numărul de tichete ce se pot rezerva printr-o singură comandă a fost limitat la două. Pachetul va conţine însă, la fel ca şi până acum, diverse articole în ediţie limitată: tricouri, CD-uri etc.

Cum anul viitor festivalul va ajunge la borna 25, organizatorii vor marca acest fapt printr-un tricou aniversar, care va putea fi comandat la un preţ special o dată cu biletul pentru ediţia 2014 a W:O:A. Deşi această ofertă este valabilă până pe 31 august, este foarte posibil ca stocul să se epuizeze mult mai devreme. Mai ales că, de mai bine de cinci ani, festivalul este sold-out cu câteva luni înainte de a începe.

Anul acesta, Wacken Open Air se va desfăşura între 1 şi 3 august, iar pe afiş figurează nume de legendă precum Deep Purple, Anvil, Alice Cooper, Anthrax, Grave Digger, Motorhead, Rammstein, Uli Jon Roth, alături de mulţi alţi artişti de prestigiu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s