Mihai Stoica: „Îi dedicăm lui Mihăiţă Neşu titlul 24 al Stelei” (Fotogalerie)

Marţi, 28 mai, steliştii au celebrat obţinerea celui de-al 24-lea titlu de campioni naţionali. Imediat după fluierul de final al partidei cu FC Braşov, câştigată cu 4-0, a început fiesta.

Cu Mihai Stoica pe post de maestru de ceremonie, festivitatea a avut loc chiar pe gazonul Arenei Naţionale. Roş-albaştrii au primit medaliile şi tricourile de campioni, pe care le-au purtat peste cele inscripţionate „Victory 24”. După ce a felicitat jucătorii şi staff-ul clubului, Mihai Stoica a făcut o precizare specială.

„Acest titlu îl dedicăm cu toţii celui care ne dă cel mai mare exemplu de putere, de caracter, celui mai mare stelist al nostru, care ne poate urmări acum din Olanda, celui al cărui spirit va dăinui mereu aici sau în Ghencea. Îi dedicăm titlul lui Mihăiţă Neşu!”, a spus managerul Stelei, în aplauzele celor 50.000 de spectatori.

În momentul în care căpitanul Alexandru Bourceanu a ridicat deasupra capului trofeul de campion, s-a declanşat explozia de confetti. După turul de onoare şi fotografiile de rigoare, steliştii s-au îmbarcat într-un autocar descoperit, cu destinaţia Piaţa Constituţiei. Până în faţa Palatului Parlamentului, autobuzul a fost însoţit de grupuri de fani.

Noi poze, noi scandări, încă o baie de şampanie şi un foc de artificii au pus punct sărbătorii fanilor. Jucătorii şi familiile lor s-au îndreptat către un club din Capitală, pentru a petrece într-un cadru intim câştigarea campionatului.

Această prezentare necesită JavaScript.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s