Wacken Open Air, sold out a opta oară consecutiv!

Wacken Open Air (c) Cătălina Iancu

W:O:A demonstrează din nou puterea unui brand şi garanţia pe care acesta o reprezintă: deşi s-au anunţat numai 22 dintre trupele care vor concerta anul viitor, toate cele 75.000 de bilete s-au epuizat deja. Ediţia cu numărul 24 a celebrului festival va avea loc între 1 şi 3 august 2013.

Până ce se vor auzi primele acorduri pe câmpul de lângă micuţa localitate germană mai sunt 313 zile, însă pe site-ul oficial a apărut deja anunţul: „Wacken Open Air este sold out!” Goana după un bilet în Paradisul rockerilor a început încă din ziua în care s-a tras cortina peste ediţia din acest an, iar interesul a fost atât de mare încât aşa-numitele pachete speciale de Crăciun s-au achiziţionat în mai puţin de o oră.
Nume precum Amorphis, Anthrax, Arch Enemy, Candlemass, Deep Purple, Doro, Haggard, Ihsahn, Nightwish, Rage, Sabaton, Soilwork, Sonata Arctica, dar mai ales cel al festivalului însuşi au stârnit interesul amatorilor de metal de înaltă clasă. Iar vestea că trupa Rammstein va evolua în premieră la Wacken nu a făcut decât să accelereze vânzarea ultimelor abonamente. Majoritatea formaţiilor de pe afişul W:O:A 2013 vor fi anunţate, conform tradiţiei, între 1 şi 24 decembrie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s