Arch Enemy, pentru prima dată în România!

Pentru rockerii români, anul 2012 va începe pe acordurile Arch Enemy. Pe 18 ianuarie, Angela Gossow, Michael Amott şi colegii lor vor veni în premieră la Bucureşti, pentru un concert la Arenele Romane.

Mai devreme decât Apocalipsa prezisă de mayaşi, românii vor avea parte de „My Apocalypse”, renumita piesă a formaţiei suedeze. Însă în Capitală vor răsuna şi piesele de pe noul album, „Khaos Legions”, lansat anul acesta la casa de discuri Century Media. Cel mai recent produs discografic vine la patru ani după „Rise of the Tyrant” (2007). În pauza dintre cele două CD-uri, fanii au fost ţinuţi în priză prin intermediul DVD-ului „Tyrants of the Rising Sun” (2008), înregistrat în ţara lor de suflet, Japonia, şi al albumului „The Root of All Evil” (2009), o colecţie de 12 piese din perioada în care vocal era Johan Liiva, reînregistrate însă cu actuala solistă, Angela Gossow.

Pentru concertul din Bucureşti, organizat de Phoenix Entertainment, se pot cumpăra bilete prin intermediul Eventim şi www.eventim.ro, magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti, la Sala Palatului, la Arenele Romane. Preţul unui tichet este de 85 lei (până pe 31 august), 95 lei (pânăpe 30 noiembrie), 105 lei (până pe 17 ianuarie) și 120 lei (în ziua concertului). Accesul la show va fi permis începând cu ora 19.00.
Acesta este cel de-al doilea concert de anvergură din următoarea perioadă organizat de Phoenix Entertainment – pe 1 octombrie, tot ei vor aduce la Bucureşti trupa suedeză In Flames, care va cânta pentru a doua oară în România, tot la Arenele Romane.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s