Nadia Comăneci, în ţinută Botezatu la nunta Prinţului Albert de Monaco

La a doua nuntă regală a anului, cea a Prinţului Albert de Monaco, va fi prezent şi Cătălin Botezatu. Ce-i drept, doar prin intermediul creaţiilor sale, purtate de două personalităţi ale vieţii publice româneşti: Nadia Comăneci şi prinţesa Lia.

Fosta mare gimnastă va fi prezentă la unul dintre evenimentele de la Monaco purtând o bluză amplă, din mătase naturală cu imprimeuri florale stilizate, ştrasuri, în model de ie, semnată de cunoscutul creator de modă. Cel mai probabil, ţinuta va fi etalată în cadrul unei petreceri ce va fi organizată, în cinstea invitaţilor, pe un yacht.

Şi prinţesa Lia a apelat la Cătălin Botezatu. Renumitul designer i-a creat, pentru această ocazie, o rochie foarte elegantă, aurie, cu aplicaţii manuale de mărgele tubulare bluemarin, perle şi pietre semipreţioase. Cătălin nu este la prima colaborare în acest sens: pentru fiul acesteia, Carol Ferdinand, a realizat 17 ţinute din mătase naturală, cu inserţii de peste 3.000 de cristale Swarovski şi însemne regale, pe care le-a dăruit cu ocazia botezului de anul trecut.

„Sunt onorat de faptul că, pentru acest mare eveniment, prinţesa Lia a ales să poarte o ţinută creată de mine. Este un gest care mă bucură nespus, mai ales că vine din partea unei doamne atât de stilate şi cu o prestanţă atât de mare”, a declarat cunoscutul designer român.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.