Expoziţia „Mediafax Foto – Best Of”, la a patra ediţie

Luni, 13 iunie, în faţa Muzeului Naţional de Artă al României, va fi vernisată o expoziţie de fotografii reunite sub genericul „Mediafax Foto – Best Of”. Cele 50 de imagini surprinse de fotoreporterii şi colaboratorii agenţiei de presă amintite în cursul anului 2010 vor putea fi admirate până pe 3 iulie. Va fi „o expoziţie fără bilet de intrare şi program de vizitare”, aşa cum anunţă organizatorii.

Pe gardul MNAR, galeria de imagini „readuce evenimentele văzute prin obiectivul aparatului de fotografiat în locul în care ele s-au desfăşurat, în spaţiul public”. Printre temele prezente se numără inundaţiile din Moldova, mișcările de protest din București și, bineînțeles, marile competiții sportive desfășurate anul trecut. Nu va lipsi una dintre cele mai cunoscute fotografii ale Mediafax, preluată de marile agenţii străine – cea care surprinde momentul în care, în timpul unei şedinţe de plen a Parlamentului, un bărbat s-a aruncat de la balcon, sub privirile politicienilor.
„Retrospectiva Mediafax Foto este un exemplu de reacţie rapidă şi expresivitate în fotojurnalism. An de an, expoziţia atrage un public larg prin combinaţia de imagini de la evenimente de primă pagină şi simple frânturi de viaţă”, spune Ovidiu Popa, Publisher Mediafax Foto.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s