Revista presei în răspăr

Hai la p…, hai la p…, hai la premii!
Ce-a înţeles o anumită parte a presei despre evenimentul Romanian Musc Awards, a opta ediţie a “celor mai importante premii ale industriei muzicale româneşti”: că Andreea Bălan a venit la ceremonie fără chiloţi pe ea.

Bleonţ, în chiloţi cu şnur, ne arată-un mare… show
Danga, langa, langa, danga, iată-l pe Bleonţ în tanga! Nenorocirea s-a întâmplat la filmările din cadrul emisiunii “Iubirea face farse”. Actorul şi-a interpretat propriul rol, în încercarea de a îngrozi părinţii unei fete în vârstă de 25 de ani. Şi i-a ieşit perfect: nu numai pe părinţii fetei i-a îngrozit, ci ne-a îngrozit pe toţi!!!

Până găseşti prinţul, mulţi broscoi trebuie să săruţi
Andreea Mantea a agăţat un broscoi! Veţi zice că ştiaţi asta deja, dar nu e ceea ce credeţi. Mantea a prins un broscoi la propriu, în această vară, nu în plasă, ci în undiţă, pe când se afla în Deltă, la pescuit.

Nani, nani, puiul tatii
Cică un american din Texas şi-a bătut fiul în vârstă de şase ani până când l-a omorât, fiindcă băiatul nu voia să se culce. Oare acum, că l-a “adormit” definitiv, o fi mulţumit?!

Siliconul din umbră
Tot mai multe voci susţin că sânii Andreei Tivadar (se) lasă… de dorit. Unii se întreabă dacă chiar există. Alţii se întreabă dacă “diva” stă cu faţa sau cu spatele.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s