Revista presei în răspăr

Se îndrăgosteşte, nu se îndrăgosteşte…
La Iaşi Botezatu nu e îndrăgostit, la Bucureşti este! Publicaţia “Bună ziua, Iaşi” scrie că Botezatu şi-a propus să nu se mai îndrăgostească niciodată. Iar “Click” afirmă exact contrariul: Botezatu e deja îndrăgostit! Adevărul nu poate fi aflat decât, ca-n adolescenţă, rupând petalele unei margarete: “se îndrăgosteşte, nu se îndrăgosteşte…”

Să te prezint părinţilor… şi soţiei, şi copiilor
De ce oare ţin unii să-şi pună viaţa intimă pe tapet? Cristina Şişcanu declară că-l iubeşte pe Mădălin Ionescu în fiecare seară, fără excepţie. Şi că este prietenă cu soţia de care acesta tocmai a divorţat. Şi că el a prezentat-o părinţilor, copiilor, şi că, şi că… După care se va întreba de ce scriu tabloidele despre ei…

“Secret” cu parfum de ştire de PR
Ce “coincidenţă” în toate tabloidele de azi! “Marciuca şi Enache s-au logodit în secret la Balcic”. Atât de “secretă” a fost ştirea încât textul miroase de departe a comunicat de presă mondenă. Au apărut chiar şi fotografii, drept dovadă că paparazii aflaţi “absolut întâmplător” la faţa locului au primit invitaţia la timp pentru a onora evenimentul.

O va da în bară?
Caracatiţa prezicătoare a ales: Spania bate Germania în semifinala CM 2010. Cred că de data asta caracatiţa însăşi o va da-n bară… că doar fotbalul e atunci când joacă două echipe şi câştigă Germania.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s