Avancronica prost documentată a unei premiere care deja a fost

Joi seară, la CinemaPro, a avut loc premiera filmului lui Dan Chişu „WebSiteStory”. La o zi după vizionarea de gală, a apărut un articol de chişu’ lumii, pe care îl puteţi citi aici. Autoarele au onorat cu absenţa acest eveniment, altfel nu se explică gravele erori prezentate în recomandare.
În primul rând, filmul nu se cheamă „WestSide Story”, ci „WebSiteStory”. Apoi, „debutul în zona regizorală” al lui Dan Chişu a avut loc cu multă vreme în urmă, acesta fiind debutul în lungmetraj al regizorului.
„Intriga apare când Laura o ucide pe prietena ei”, mai citim în articol. Pentru cine a văzut producţia este foarte clar că Mira nu a fost omorâtă de Laura; dimpotrivă, aceasta din urmă caută cu orice preţ să răzbune moartea amicei sale. „Dimineaţa, când află de moartea Mirei, adolescenta preferă să aleagă calea Internetului în schimbul celei religioase”. Citeşti şi te cruceşti! Având în vedere limbajul voit licenţios care apare pe tot parcursul filmului, e greu de crezut că regizorul Dan Chişu s-ar fi gândit la partea religioasă!
Recomandare: înainte de a scrie, informaţi-vă măcar de pe website!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s