Ce ştiu despre Daniel Ciobanu

De câţiva ani încoace, “reporteri” cărora nu vreau să le spun “colegi” mă sună pentru acelaşi lucru: numărul de telefon al lui Daniel Ciobanu. Nu sunt nici PR-ul modelului, nici purtătorul său de cuvânt, aşa că nu mă mai întrebaţi “ce ştiu despre el” când ştiţi foarte bine că îl căutaţi doar pentru a mai crea o ştire tabloidă, aducătoare de rating sau tiraj. Ştiu despre el atât cât a vrut să-mi spună şi din bun simţ nu l-am întrebat ce face în viaţa privată. Ştiu doar că din punct de vedere profesional este manechinul român cu cele mai multe realizări în străinătate.
Nimănui nu-i pasă că este absolventul a două facultăți de stat, cu licență, pe vremea când încă se mai făcea carte în universităţi. Nu vă interesează că a făcut sport de performanţă, că a câştigat castinguri şi joburi cât o întreagă agenţie. Nu contează că a apărut de 4 ori pe coperta Men’s Health, în condiţiile în care nici un alt manechin român n-a pozat măcar o dată pentru publicaţia amintită! Nu vă pasă că a câştigat premii, că a fost desemnat “cel mai bun manechin” în Asia, că a prins contracte la care alţii nici măcar nu îndrăznesc să viseze, că o celebră prezentatoare tv din Thailanda, Janjura Jung Je, l-a selectat pentru un shooting, alegându-l dintre mii de candidaţi, că renumita interpretă din Israel Sarit Hadad l-a ales ca partener în rolul principal masculin în videoclipul său “Rak Ata” (“Only You”)?
Ceea ce ştiu despre Daniel Ciobanu este că nu am de gând să stric o colaborare bazată pe încredere pentru o “ştire” ieftină.

Anunțuri

Un gând despre “Ce ştiu despre Daniel Ciobanu

  1. Felicitari, Daniel meriti o viata fericita ,sa fii tu insuti todeauna si mergi tot mai departe ,dar nu uita niciodata de unde ai plecat ,adika ramai pamantean totusi….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s